Tjen penge på at blogge – adsense og affiliate

Vi drømmer alle om at tjene nemme og hurtige penge på nettet, men skal vi være realistiske, så er det jo ikke noget man bere lige kommer til.

Men når det så er sagt, så ER det faktisk muligt at tjene penge på en blog eller hjemmeside. Blogs som WordPress og Blogger.com er populære, og nemme at bruge, og nemme at sætte reklamer ind på.

Læs herunder hvordan du kommer igang…

Hvordan kommer du igang med at blogge?

Der er flere måder at komme igang på, og mange starter med en gratis blog som wordpress.com eller blogger.com, men hvis du virkelig vil blogge, så intester lidt tid og et par hundrede kroner i et domænenavn og et webhotel, det er meget mere professionelt, og så skal du ikke til at ændre og flytte alt dit indhold senere hvis du fortryder den gratis blog og vil have dit eget domæne senere.

Find et webhotel

Nu tager vi udgangspunkt i at du vil have en privat blog, altså med dit eget domænenavn.

Jeg vil anbefale Surftown som det sted du køber dit domæne og dit webhotel. Surftown er en stor og stabil spiller på markedet, og gør det let for dig at komme igang.

Der findes også mindre og billigere udbydere som Unitbyte, men her skal du være opmærksom på de ikke er helt så stabile som surftown. Der kan godt være perioder hvor din blog vil være oppe og nede flere gange i løbet af en dag. Så hvis jeg skulle lave en anbefaling, så vælg Surftown. I det følgende tager jeg udgangspunkt i Surftown.

Opret dig som bruger og sørg for du bestiller et webhotel med “PHP / MySQL / PgSQL (anbefales)“.

Find et domænenavn der passer til det du vil skrive om, gerne et kort og præcist navn der er nemt at huske.

Opret bloggen

Nu har du fået et par mails med bekræftelse på dit køb af webhotel, samt log ind oplysninger. Gem de oplysninger sp du ved hvor de er, og altid kan finde dem igen. Du skal bruge dem lige om lidt.

Når du er logget ind på Surftown, er der i bunden af siden noget der hedder 1-Click Toolbox, klik på den og derefter på den røde OFF knap. Nu kan du i venstre side vælge WordPress, gør det og vælg Installer.

  1. Klik på 1-Click Toolbox i bunden af siden.
  2. Klik på den røde OFF knap, så dn bliver grøn.
  3. Vælg WordPress i menuen til venstre.
  4. Klik Installer.

Du kommer til en ny side.

Vælg domænenavn hvis du har flere, ellers blot udfyld alle felter og klik Indsend.

Nu er din blog installeret, og vi skal have ændret lidt på nogle tekniske ting, men før du kan det skal du sikre dig at din blog er aktiv. Klik på linket eller skriv dinblog.dk/wordpress. Vises den, er du klar til at gå viderem hvis ikke, så må du vente lidt endnu, til den er aktiv.

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *