Dropbox online backup

Har du ikke hørt om Dropbox, så er det på høje tid.

Du kender det godt. Du har en masse filer, billeder eller musik, som du ikke på nogen måde ønsker at miste, og det der med en USB-nøgle er ikke lige det bedste., og CD og DVDér er yt.

Med Dropbox kan du glemme alt om at du skal huske at tage backup, der er ikke noget med at huske at overføre eller uploade filerne til en hjemmeside.

 

Det er SÅ simpelt, at du tror det er løgn. Når du har oprettet dig på Dropbox.com, kan du med det samme følge vejledningen og installere Dropbox på din computer, og det er uanset om det er en Mac eller Windows. Blot følg vejledningen.

Når du har installeret Dropbox, får du automatisk en mappe på din computer der hedder Dropbox. Det er en mappe ligesom dem du har der hedder Dokumenter og Billeder. Når du så gemmer dine filer fremover, gemmer du dem i mappen Dropbox i stedet for Dokumenter.

Så opdateres det automatisk til Dropbox – din online backup.

Har du billeder, har Dropbox en fast mappe der hedder Photos, hvor du kan gemme dine billeder, og dele dem med venner via et link, hvis du har lyst til det.

På mobil og tablet

Dropbox er ikke kun til mobilen, bruger du din telefon eller tablet til filer også, så kan du her installere Dropbox også, og få alle filer samlet èt sted. Gemmer du en fil fra telefonen i Dropbox, så kan du se det på computeren næste gang du er online, og det samme gælder den anden vej fra computer til telefon.

Hent Dropbox her >>

Comments

Powered by Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *